Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Hallo!!


Mijn naam is Kim, ik ben geboren op 20 maart 1974 en woon al mijn hele leven in Rotterdam. Jarenlang ben ik actief geweest als beeldend kunstenaar maar na het overlijden van mijn vader heb ik besloten om mijn kwasten even neer te leggen en me te richten op een passie die zich steeds sterker ging manifesteren in mijn leven, namelijk Yoga.


Yoga heeft mij enorm veel gebracht en ik ben daarom ook erg gedreven in het overbrengen van mijn enthousiasme voor de yoga.
Ik heb de opleiding tot Kashmir yogadocent afgerond in 2011 bij Djihi Marianne, die zelf nog les heeft gehad van Jean Klein ( de yogi die Kashmiryoga meegebracht heeft naar Nederland vanuit India). 


In april 2017 heb ik mijn Yin Yoga docentenopleiding afgerond bij de Nieuwe Yogaschool van Johan Noorloos. Door het afronden van deze opleiding heb ik een internationale RYT-200 certificering in ontvangst morgen nemen van de Amerikaanse Yoga Alliance. 


Inmiddels geef ik al een aantal jaar hatha yoga les en ben nu enorm enthousiast om Hot Yin Yoga les te geven bij Hot Yoga Place.