Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Hot Yin Yoga


Dit is een rustige vorm van yoga gericht op het stretchen van het bindweefsel. Deze les wordt gegeven in een verwarmde zaal van 40 graden. Hot Yin Yoga is herstellende yoga waarbij de houdingen 3 tot 5 minuten worden vastgehouden, zo heb je meer tijd om je grenzen te verkennen en te verleggen. Je gebruikt je lijf niet om in een houding te komen, maar je gebruikt de houding om je lijf beter te voelen. Het is dan ook het relatief rustige karakter van een Hot Yin Yoga les dat de meeste deelneemsters aanspreekt. De les is juist zo lekker doordat je even niet heel intensief hoeft te bewegen, maar juist de tijd kunt nemen voor je lichaam.


Hot Yin Yang Yoga


Bij deze les beginnen met Zonnegroet A en Zonnegroet B uit de Yang Yoga. Hierna gaan wij over op de Yin Yoga. Deze les is dus een combinatie-les van de Hot Yoga Power Flow en de Hot Yin Yoga. Uiteraard wordt deze les ook gegeven in een verwarmde ruimte van 40 graden.


Hot Yoga Power Flow

 

Dit is een yogales in 40 graden waarbij de verschillende houdingen (asana's) worden afgewisseld d.m.v. vinyasa's. Dit zijn dynamische bewegingen waardoor er een 'flow' in de lebeweging blijft. Deze les is afgeleid van Ashtanga Yoga, Poweryoga en Vinyasa Yoga. Zonnegroet A en Zonnegroet B zijn een vast onderdeel van deze les.

 

Hot Yoga Hatha

 

Dit is een yogales in 40 graden waarbij er geen vinyasa's tussen de verschillende asana's (houdingen).zitten. De ene asana gaat dus zonder vloeiende beweging over in de volgende asana. Deze vorm van yoga wordt wat rustiger ervaren dan de hot yoga power flow. De Hot Yoga Hatha bevat geen zonnegroet A of B.


Hot Yoga Pilates Sculpt Fusion


Deze les is een combinatie van Yoga en Pilates gericht op het vormen van het vrouwelijk lichaam in een zaal verwarmd tot 40 graden.

Bij deze les zullen wij vaak gebruik maken van Pilates ballen en Pilates ringen. Tevens zijn de zonnegroeten A en B een vast onderdeel van deze les.


Hot Pilates


Dit is een klassieke mat pilates les in een verwarmde zaal van 40 graden. Bij elke pilates les ligt de nadruk op de buik- en beenspieren. Tevens zal er veel aandacht zijn voor het gezond maken en houden van de rug.