Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Mijn naam is Maren en ik ben moeder van twee schoolgaande kinderen. Nadat ik meer dan 12 jaar als adviseur water bij verschillende instanties heb gewerkt heb ik de afgelopen vier jaar vanuit thuis voor mijn kinderen gezorgd. Nu mijn kinderen steeds meer zelfstandig worden, wil ik graag weer iets voor mezelf gaan doen.


Yoga heeft mij geholpen mijn dagelijkse uitdagingen goed te vervullen. Yoga heeft mij helpen ontspannen en heeft mij tegelijkertijd geholpen om mijn lichaam gezond en in conditie te houden. Mijn kinderen kwamen bij mij en deden met mijn oefeningen mee. Dat deed mij besluiten om een opleiding voor kinderyoga docent te volgen. Bij Arterre heb ik de opleidingen holistisch kinderyoga en therapeutische kinderyoga met succes afgerond. 


Op dit moment geef ik elke woensdag middag les aan kinderen tussen de 4 en 7 jaar. Bij Tonnie Goes heb ik de vooropleiding gevolgd voor Power & Easy Vinyasa Flow Yoga. In december 2016 rond ik mijn opleiding af tot gecertificeerd Do-In Yoga basic teacher. In april 2016 ben ik mijn eigen yogabedrijf gestart en sindsdien geef ik op verschillende locaties yogales aan volwassenen en kinderen en af en toe val ik in voor een pilatesles.


Zelf word ik heel blij van yoga. Graag wil ik dit gevoel doorgeven aan mijn cursisten. Ik vind het heel leuk om bij Hot Yoga Place op donderdagavond de Hot Yoga Hatha les te verzorgen bij de Moltzerhof 14. In mijn lessen wisselen inspanning en ontspanning elkaar af in een mooie flow. Graag wil ik je verwelkomen in mijn les.