Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Als iemand aan mij vraagt, wat doe je het liefst, dan is mijn antwoord: Anderen motiveren zodat ze het beste in zichzelf naar boven halen. Want ik geloof erin, dat iedereen uniek is en iedereen dit deel op een positieve manier kan inzetten in zijn leven. 

Vroeger dacht ik altijd, dat ik in twee verschillende levens leefde. Een zakelijk leven, waarin ik rondloop op hakken en in nette rokjes. Hier ben ik de consultant in en kijk ik hoe processen in organisaties verbeterd kunnen worden. En, ik had een sportleven, waarin ik mensen begeleid bij het sporten en bewegen, zodat ze met een voldaan naar huis gaan. Nu, ongeveer 15 jaar later, zie ik dat beide levens meer bij elkaar horen dan ik ooit heb gedacht. 

In mijn lessen bied ik structuur, overzicht en motiveer ik je om een nieuwe houding te verkennen en uit te voeren. En eigenlijk doe ik hetzelfde in mijn mantelpak. Alleen dan gaat het over processen en organisaties en hoe medewerkers nog beter kunnen samenwerken. Gek, dat je pas na 15 jaar erachter komt, dat er meer overlap is, dan je altijd hebt gedacht.

Na ca 15 jaar les te hebben gegeven in allerlei vormen van aerobics (Bodyshape, Steps, Spinning en HIT-training), heb ik de afgelopen jaren verschillende yoga en Pilates opleidingen gevolgd. Variërend van opleidingen bij LINgGAN en Yogamoves, waar ik veel heb geleerd over de yoga filosofie, de betekenis van yoga en de asana's. Tot de Flow opleidingen bij Tonnie Goes en Alberto Paganini, hier heb ik veel geleerd over de didactiek en de yogaflow in combinatie met je ademhaling. Tenslotte heeft de opleiding bij Just Pilates mij de ins en outs van de core bijgebracht. Een opleiding die me heel veel kracht en stabiliteit heeft gebracht!

Ik kijk er altijd met heel veel plezier naar uit om bij Hot Yoga Place wekelijks een aantal lessen te geven. Mijn streven is om jullie, na iedere les, met een ontspannen en voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

Namasté,

Mireille.