Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Hot Yin Yoga Mindfulness Meditation Teacher Training


In mei 2018 starten wij met de erkende Hot Yin Yoga Mindfulness Meditation Teacher Training . Deze 200-uurs opleiding is uniek in Nederland.  Deze opleiding leidt cursisten op tot volwaardige yogadocenten op het gebied van (Hot) Yin Yoga, gecombineerd met meditatietechnieken en elementen uit de mindfulness. Hierdoor kan de cursist(e) na het volgen van deze opleiding op een veilige en verantwoorde manier (hot) yin yoga lessen doceren.

Al onze opleidingen zijn erkend door de Yoga Alliance. Elke cursist(e) krijgt na het positief afronden van een opleiding een certificaat waarmee hij/zij zich kan aanmelden bij de Yoga Alliance voor een RYT-200 certificering. Voor meer informatie hierover: https://www.yogaalliance.org/SchoolPublicProfile?sid=4574&lid=5665

De opleidingen zijn ontwikkeld door Esther van 't Wout. Esther heeft verschillende internationale certificeringen (E-RYT 200®, RYT 500® en YACEP®) en is aangesloten bij de VYN (Vereniging Yogadocenten Nederland). Tevens is Esther 20 jaar werkzaam geweest als docente in het Voortgezet Onderwijs. 

De opleiding wordt gegeven in één van de studio's van Hot Yoga Place in Rotterdam. Beide studio's zijn gevestigd in Rotterdam-Schiebroek en zijn goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. In de omgeving van Hot Yoga Place is het parkeren gratis. 

Onze Hot Yin Yoga Mindfulness Meditation Teacher Training is verdeeld over 21 lesdagen. Voor meer informatie betreffende lesdata en/of opleidingskosten verwijzen wij u naar de website van onze Hot Yoga Academie: www.hotyogaacademie.nl

Voor deze unieke opleidingen zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar. Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met inschrijven. Een plaats is pas gegarandeerd na betaling van het lesgeld (volledige bedrag, of eerste termijn van de betalingsregeling).