top of page


Wij verwarmen onze studio met infraroodpanelen. Hiermee zijn wij de eerste in Rotterdam. Infraroodverwarming is goed voor lichaam en geest. 

Onze infrarood panelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor Hot Yoga studio's. Het is voor de kwaliteit van een goede hot yoga en/of hot pilates les van groot belang dat er wordt gewerkt met infraroodpanelen die speciaal ontwikkeld zijn voor deze vorm van bewegen. We zien nog wel eens studio's die werken met infraroodpanelen die ontwikkeld zijn voor thuissituaties, maar dan wordt er nooit de intensieve warmte verkregen die nodig is voor een hot yoga en/of hot pilates les. Bij ons voelt en ervaart u een fijne dieptewarmte. 

Infraroodverwarming lijkt op het licht van de zon. De infraroodgolven worden opgenomen in het lichaam en dringen diep door zodat je van binnenuit verwarmd wordt. Omdat de lucht niet verwarmd wordt kan je lichaam de hitte beter aan. Deze manier van verwarmen is volkomen veilig, niet voor niks worden te vroeg geboren baby’s warm gehouden door infraroodpanelen. Daarnaast is het energiezuinig en dus goed voor het milieu.

Infraroodverwarming zorgt voor:

- Versterking van het immuunsysteem

- Ontgifting van het lichaam

- Verbetert de bloedsomloop voor beter en sneller herstel van lichaam en geest

- Verbetert de flexibiliteit

- Gerichte warmte en geen luchtverplaatsing

- Het creëert een gezond en comfortabel binnenklimaat

- Het komt overeen met warmte van zonnestralen

- Het bestrijdt bacteriën en mijten

- Het is goed voor het milieu

- Het vermindert cellulitis

- Het geeft een mooiere huid

- Het vermindert pijn

bottom of page