Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

Wij zijn gesloten i.v.m. maatregelen omtrent COVID-19! Via de Facebook pagina van Hot Yoga Place bieden wij de lessen online aan via livestreams. Tevens geven wij lessen buiten in het Schiebroekse Park bij de Berberisweg.

Vanwege COVID-19 (Coronavirus) hebben wij vanaf de heropening minder plaatsen ter beschikking in de yogaruimte, dus gaan we werken met een reserveringssysteem.


Om alvast te wennen aan dit systeem van reserveren, hebben wij alvast de online lessen in dit systeem verwerkt. De eerste keer (ook al ben je al lid bij onze studio!) is het verplicht om je aan te melden met naam en emailadres. Hierna kan je onbeperkt reserveren bij Hot Yoga Place. 


Wij adviseren om alvast te reserveren voor de online lessen om te oefenen met het systeem van reserveren. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en worden de livestreams aangeboden op donatiebasis.


De lessen buiten zijn in het Schiebroekse Park, bij de Berberisweg net voorbij de Villeneuvestraat. De lessen buiten kosten € 10,- per persoon en zijn voor dames met een abonnement gratis (naar ratio van het abonnement!). Reserveren gaat altijd via www.momoyoga.com/hot-yoga-place.


Je vindt ons lesrooster hier