Hot Yoga Place, the Place to be!

Alleen voor vrouwen!

Gratis parkeren, elke dag geopend!                                               

U kunt bij ons ook individuele yogalessen volgen. Deze privé yogalessen worden speciaal afgestemd op uw behoeftes en belangstelling. 


Privé yoga is een hele goede manier om met yoga te beginnen, maar ook om u verder te verdiepen en te ontwikkelen. Zo ontwikkelt u meer zelfvertrouwen en krijgt u sneller meer plezier in de yogabeoefening.


Misschien is een groepsles een te grote stap, of vindt u yoga in een groep niet zo fijn? Bijvoorbeeld als u onzeker bent over uw niveau of u zorgen maakt om een blessure. Privélessen helpen u hier op een ontspannen manier overheen. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen tijd hebt voor een groepsles. Of liever les hebt op een tijdstip naar keuze?


Privélessen zijn perfect om de balans tussen lichaam en geest te herstellen afgestemd op uw lijf. De lessen zijn altijd een combinatie van fysieke oefeningen/houdingen en ontspanningsoefeningen uit de mindfulness. Privé Yoga is heel geschikt voor mensen die te maken hebben met:


  • Stress/Burn-out klachten
  • Blessures
  • Rugpijn
  • Minder energie
  • Slechte houding
  • Spijsverteringsproblemen
  • Emotionele disbalans

De privélessen worden verzorgd door Esther van 't Wout. Esther is een gecertificeerd E-RYT 500 yogadocente en is tevens gediplomeerd mindfulnesstrainer. Esther is de eigenaresse en oprichtster van Hot Yoga Place en kan voor iedereen een perfecte privéles verzorgen. Elke les zal worden afgestemd op de individuele behoeftes, zowel lichamelijk (fysiek) als geestelijk (energetisch). 


Tarieven privé les:


60 minuten € 70,- (bij duo les € 60,- p.p.)

privé kaart van 5 lessen € 325,-

privé kaart van 10 lessen € 600,-


75 minuten  € 85,- (bij duo les € 75,- p.p.)

privé kaart van 5 lessen € 400,-

privé kaart van 10 lessen 750,-


Informatie en/of aanmelden gaat telefonisch via 06-49270963.